Informații - www.picturipenumere.ro

În curând sute de modele noi !

Livrare in 24 de ore!

”Picturi Pe Numere” este un set de pictură cu ajutorul numerelor. Este un meşteşug de tipul „fă-o chiar tu” popular în întreaga lume. Setul Color-Boom conţine o pânză pe un cadru cu o imagine, care este împărțită pe zone, de mai multe linii de culoare albastru deschis. Fiecare zonă este marcată cu numere ce corespund unei anumite culori. Completaţi fiecare zonă și în cele din urmă imaginea va apărea ca un tablou finit.

“Picturi Pe Numere” Color-Boom combină mai multe funcții într-una singură. Acesta poate fi un cadou pentru alții, îl puteţi folosi pentru divertismentul dvs. sau pentru decorarea casei. De asemenea, pictându-l, puteți învăța cum să desenaţi. ”Picturi Pe Numere” este primul pas perfect pentru începători, pentru ca şi aceştia să se bucure de pictură. Acesta vă oferă toate abilitățile de bază referitoare la pictură, un sentiment de împlinire şi o doză de amuzament.

Vedeti prezentarea video:

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin e-mail!

Cumpara Online:

Va rugam sa urmati toti pasii din meniul din stanga a paginii principale sau contul meu din partea dreapta. In final veti primi un e-mail cu confirmarea comeznii.

Cumpara telefonic:

Pentru a plasa o comanda telefonic, va rugam sa ne contactati la 0749 755 894.

Plaseaza comanda prin e-mail:

Va rugam sa ne expediati un e-mail la adresa : colorboomset@gmail.com.

E-Mailul trebie sa contina codurile produselor solicitate, si toate datele pentru livrare.

Va anuntam ca nu exista valoare minima pentru o comanda.

Procesarea si livrarea comenzilor se face de Luni pana Vineri!

Comenzile plasate in intervalul 9:00 – 13:00, de luni pana vineri vor fi expediate in aceeasi zi cu livrare in 24 ore. Cele care vor fi trimise dupa ora 13:00 vor fi procesate in ziua urmatoare.

Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail dupa expediere.

In caz ca avem nevoie de informatie suplimentara, va vom contacta telefonic

Livrarea se va efectua prin GLS courier.

Costul livrarii este de 14 RON(Indiferent de localitate)

Va INFORMAM ca oferim transport gratuit pentru comenzile de peste 149 RON.

Comanda dvs.se achita IN NUMERAR curierului, dupa primirea coletului.(Plata la Ramburs)

Comanda dvs. se poate achita si online cu cardul bancar (Selectati optiunea *Plata online* pe pagina de facturare)

Comanda se poate achita si prin transfer bancar dupa solicitarea unei facturi pe e-mail.

Politica de retur a PRODUSELOR:

In caz ca aveti careva obiectii la produsele comercializate de pe acest website in primele 14 zile, ne asumam responsabilitatea de a substitui produsul in cel mai scurt timp, fara achitarea unei taxe suplimentare de catre dumneavoastra. In caz ca nu doriti substitituirea produsului, firma noastra accepta returul produsului fara careva costuri suplimentare de catre dvs.

Politica de returi a BANILOR:

In cazul in care ati returant produse comandate de pe acest website, firma noastra este responsabila pentru a va restitui banii in maxim 48 ore in contul dvs bancar.

*Daca nu dispuneti de cont bancar,expedierea banilor se face prin courier rapid la adresa dvs. de domiciliu.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC KETER CLIENT SERVICE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC KETER CLIENT SERVICE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.picturipenumere.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.picturipenumere.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC KETER CLIENT SERVICE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC KETER CLIENT SERVICE SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.picturipenumere.re este detinut de catre SC KETER CLIENT SERVICE SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.picturipenumere.ro sunt produse si comercializare de SC KETER CLIENT SERVICE SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Politica de Confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale KETER CLIENT SERVICE SRL, cu sediul in str. Agricultori, nr. 35, camera 8, etaj 2, Sectorul 2, Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.picturipenumere.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “site-ul”.

Cuprins

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Scopurile si temeiurile prelucrarii
Durata pentru care va prelucram datele
Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Transferul datelor cu caracter personal
Drepturile de care beneficiati
Confidentialitatea minorilor
Modificari in politica de confidentialitate
1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
A. Daca sunteti client al site-ului, [detinatorul website-ului] va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:

Nume si prenume
Numar de telefon
Adresa de e-mail
Adresa de facturare
Adresa de livrare
Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, KETER CLIENT SERVICE SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de KETER CLIENT SERVICE SRL, iar contul creat va fi sters automat.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, KETER CLIENT SERVICE SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:

In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii
A. Daca sunteti client al site-ului, KETER CLIENT SERVICE SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si KETER CLIENT SERVICE SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si KETER CLIENT SERVICE SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor www.picturipenumere.ro/termeni-si-conditii. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si KETER CLIENT SERVICE SRL.

pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin KETER CLIENT SERVICE SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea KETER CLIENT SERVICE SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de KETER CLIENT SERVICE SRL, prin intermediul site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al KETER CLIENT SERVICE SRL de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, [detinatorul website-ului] prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al [detinatorul website-ului] de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3. Durata pentru care va prelucram datele
KETER CLIENT SERVICE SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina KETER CLIENT SERVICE SRL (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, KETER CLIENT SERVICE SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, KETER CLIENT SERVICE SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de KETER CLIENT SERVICE SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

pentru administrarea site-ului
in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre KETER CLIENT SERVICE SRL prin intermediul site-ului;
pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
5. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre KETER CLIENT SERVICE SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

6. Drepturile de care beneficiati
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre KETER CLIENT SERVICE SRL, conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea KETER CLIENT SERVICE SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre KETER CLIENT SERVICE SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, KETER CLIENT SERVICE SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre ALICECOM BOX SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie
– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al KETER CLIENT SERVICE SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care KETER CLIENT SERVICE SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: colorboomset@gmail.com

7. Confidentialitatea minorilor
KETER CLIENT SERVICE SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la colorboomset@gmail.com

8. Modificari in politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.