În curând sute de modele noi !

Beneficiaz─â de un ╚śevalet de Mas─â Gratuit la comenzile de peste 399 RON!

Picturi pe numere
Picturi pe numere personalizate
Picturi pe numere personalizate
Picturi pe numere
 • Livrare ├«n 24 ore

  Livrare

  Livrare
  în 24 ore
 • La fiecare achizi╚Ťie - Luci Protector

  Cadou

  La fiecare achizi╚Ťie - Luci Protector
 • Cutie de carton cu m├óner

  Ambalaj

  Cutie de carton cu mâner
 • Cea mai larg─â gam─â din Europa

  Sortiment

  Cea mai larg─â gam─â din Europa
 • Calitate superioar─â a produselor

  Garan╚Ťie

  Calitate superioar─â a produselor
 • Retur Gratuit

  Siguran╚Ť─â

  Retur
  Gratuit
79 ron
Pictura pe Numere GX27269

Livrare in 24 ore!

Pictura pe Numere GX27269

Pictura pe Numere GX27269

79 lei

SUPER OFERT─é!

Ast─âzi GX33444 la -40%!

EX6089

Picturi pe numere cu livrare in toata Romania !

Este bine cunoscut faptul ca  picturi pe numere este o activitate ce place nu numai copiilor, ci si adultilor. Acestea ridica dispozitia, ajuta la o percepere mai buna a culorilor, relaxeaza dupa o zi grea de munca, precum si dezvolta spiritul artistic de pictura. Setul pentru pictura va deveni un cadou perfect pentru copilul dvs. sau al rudelor si prietenilor, ce ii va atrage in procesul picturii chiar si un pictor experimentat.

Pe site-ul  puteti gasi o gama larga de picturi pe numere pentru copii, care abia fac cunostinta cu arta picturii, dar si pentru pictorii deja profesionisti. Printre optiunile de pe acest site se numara diferite stiluri de pictura, de la realism la expresionism, precum si o mare selectie de subiecte din urmatoarele domenii:

Picturi pe numere┬áÔÇĽ o directie relativ tanara si noua pentru creativitatea┬á adultilor si copiilor. Asimiland aceasta metoda de desen dupa numere, in prezent oricine poate deveni un artist fara sa posede anumite abilitati speciale in acest tip de arta. Pur si simplu pictand peste fragmentele numerotate ale panzei cu vopsele acrilice respective, creati picturi originale si exclusive.

In zilele noastre, si in Romania, aceasta metoda de a crea imagini cu ajutorul de picturi pe numere a devenit foarte populara si a castigat recunoasterea nu numai a artistilor amatori, ci si a tuturor celor care apreciaza arta, creativitatea si care nu stiu sa deseneze! Cand pictura pe numere este finalizata, nu este posibil ca cineva sa ghiceasca ca a fost pictata intr-un astfel de mod. Veti fi mandru de munca dvs.! Psihologii recomanda acest tip de creativitate (pictura pe numere) ca o modalitate excelenta de relaxare dupa o zi grea de munca. Dupa finisarea imaginii, aceasta va decora perfect interiorul apartamentului, casei, cabanei sau va servi drept cadou minunat!

Cum sa alegem o pictura pe nemere adecvata?

Atunci cand alegeti, trebuie sa acordati atentie nivelului de dificultate, este mai bine sa incepeti cu tehnicile mai simple. Puteti gasi picturi simple pot fi gasite in temele dedicate copiilor, in sectiunea cu animale si pasari. Pictura pe numere de saitul nostru se face astfel incat, odata cu cresterea gradului de complexitate a tehnicilor artistice utilizate, nivelul de indemanare al artistului la fel sa creasca.

In viitor, trecand toate nivelurile de dificultate cu succes, un artist novice va putea sa repete tehnicile invatate si sa-si creeze capodoperele proprii fara ajutorul unor oarecare indicii. Puteti alege un lac lucios pentru efectuarea lucrarii dvs., dar unele oferte cu culori pastelate sau cele realizate in acuarela vor arata mai bine atunci cand utilizati lac mat. Lucrarea finisata de cu ajutorul tehnicii pictura pe numere, decorata si plasata intr-o rama, va servi drept un cadou minunat.

Citeste mai mult